Τηλεφωνικές παραγγελίες στο  241 023 0240

Ωράριο εξυπηρέτησης  Δευτέρα – Παρασκευή | 8:30 – 16:30

Gaming και Κατάλληλος Εξοπλισμός

Είσαι ή σκοπεύεις να γίνεις gamer και δεν είσαι σίγουρος για τον κατάλληλο εξοπλισμό gaming που χρειάζεσαι?

H αλήθεια είναι ότι ο χαρακτηρισμός ”κατάλληλος” είναι υποκειμενικός, καθώς στον κάθε gamer αρέσει και βρίσκει άνετο διαφορετικό εξοπλισμό gaming. Σίγουρα όμως κάθε εξοπλισμός αποτελείται από 5 βασικά ”στοιχεία’:

  1.  Καρέκλα gaming.  Κάθε gamer χρειάζεται να είναι άνετος μπροστά στον υπολογιστή του αφού περνάει πολλές ώρες μπροστά σε αυτόν. Μια τέτοια καρέκλα λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει για την καλύτερη απόδοση του gamer.
  2.  Οθόνη Gaming. Η κατάλληλη είναι μία πολλών ιντσών (τουλάχιστον 27″) με καλή ανάλυση και γρήγορο χρόνο ανταπόκρισης για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε παιχνιδιού.

οθόνη gaming

4. Gaming ποντίκι και πληκτρολόγιο. Όταν ακούει ή διαβάζει κανείς κάτι τέτοιο σκέφτεται πληκτρολόγια και ποντίκια με πολλά χρώματα, έξτρα κουμπιά και φωτάκια led αλλά στη πραγματικότητα αυτά ποντίκια και πληκτρολόγια έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια και γρηγορότερη απόκριση από τα συνηθισμένα. Προτιμήστε αυτά μεγάλου μεγέθους για να έχετε και μεγαλύτερη άνεση. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία αυτών στο site μας Buy4you

πληκτρολόγιο5. Δυνατά και καθαρά Gaming ακουστικά ή/και ηχεία .  Για να έχετε την δυνατότητα να ακούτε τον παραμικρό ήχο σίγουρα θα χρειαστείτε τα κατάλληλα ηχεία, αρκετά δυνατά και καθαρά για την ευχαρίστησή σας. Και για αυτούς που δε έχουν το ξεχωριστό Gaming room υπάρχει πάντα η επιλογή των noise cancelling ακουστικών που προφέρουν την ίδια διασκέδαση και είναι εξίσου εξυπηρετικά.

6. Για το σωστό Gaming χρειάζεται και το κατάλληλο mousepad με τα πιο τέλεια σχέδια και τα πιο ποιοτικά υλικά, οπότε πρόσθεσε και αυτό στη λίστα σου!

 

Για ομορφότερο και πιο εντυπωσιακό set-up μπορείς να αγοράσεις προϊόντα των ίδιων χρωμάτων και να βρεις και την αντίστοιχη θήκη για το desktop σου διακομισμένη με τα καλύτερα Led φωτάκια και στα χρώματα της επιλογής σου. Μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική η εμφάνιση και μην αποτελεί προτεραιότητα όλων αλλά σίγουρα ο καθένας θα ήθελε το set-up του να είναι εντυπωσιακό και cool σαν αυτό των gamers που βλέπουμε σε όλο το internet και στα social media.

gaming set-up

Αγορά laptop : Τι να προσέξω;

 

 

Miltos Kates

Γειά σας, είμαι ο Μίλτος Κατές και είμαι διαχειριστής του ηλεκτρονικού καταστήματος buy4you.gr. Ασχολούμαι για πάνω απο 5 χρόνια με την διαχείριση του καταστήματος και είμαι πάντα πρόθυμος για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

Call Now Button